Stukje lezen?

 

Nelly (45) en Koos (48) zijn 22 jaar getrouwd, maar Nelly vindt haar leven saai. Ze gaat een computercursus volgen en solliciteert. Als ze ziet dat hun dochter Kimberley (15) verliefd is, voelt ze een steek van jaloezie. Verliefdheid is het mooiste gevoel dat er bestaat. Wanneer voelde zij dat voor het laatst?

Nelly's moeder Cornelia (73) voelt zich eenzaam sinds vader overleden is. Nelly gaat op schoolBANK.nl op zoek naar oude bekenden van vroeger en vindt een klasgenote van haar moeder en een juf van Koos.

Tot Nelly's vreugde wordt ze aangenomen op een advocatenkantoor en ... ontvangt zo via schoolBANK.nl een mail van hr eigen eerste liefde, Fons. De vlammen slaan haar uit als ze terugdenkt aan hem en dat wordt alleen maar erger als ze hem ook ontmoet. Haar leven met Koos is zo zonder liefde de laatste tijd, dat ze niet kan stoppen Fons te ontmoeten.

Als ze dan het allereerste vriendje van haar eigen moeder vindt en ziet hoe die twee oude mensen met elkaar omgaan, weet ze zeker, dat ze zo niet verder wil met Koos.