digitale boeken   

Digitale boeken – of e-books – zijn online te bestellen. Bijvoorbeeld op de pagina www.ebook.nl. Maar ook bij elke andere boekwinkel. De prijzen verschillen per winkel. Hieronder staan de prijzen die www.ebook.nl aanhoudt.

Wil je iets meer over het boek weten, kijk dan op mijn pagina romans. Daar staat informatie over de inhoud en kun je zelfs het eerste hoofdstuk lezen.

   

€ 9,99

Zij kon niet zwijgen

Als Marijke ziet dat haar dochter Karin erg onaardig doet tegen haar kinderen Jolien en Sterre en zelfs het vermoeden heeft dat ze hen pijn doet, begint ze zich zorgen te maken. Johan, de man van Marijke, vindt dat ze zich hier niet mee moet bemoeien. Heeft hij daarin gelijk?

 

€ 9,99

Verdwenen op IJsland

Ilse droomt al jaren van een bezoek aan IJsland. Nu mag ze mee met een rondreis per bus als assistentreisleidster met een groep van 25 totaal verschillende mensen. Het zou dus een droomvakantie moeten zijn, helemaal als Ilse ook nog haar droomman lijkt te ontmoeten ...

 

€ 9,99

Uit evenwicht

Het verhaal over twee Cynthia, de jonge, koele, zakelijke accountmanager en Maria, de jonge,  romantische vrouw die in haar vrije tijd op huizenjacht gaat, alleen maar om te fantaseren over hoe het zou zijn om in zo'n huis te wonen.

 

€ 9,99

Niet klein te krijgen

Kyra Holt  is kantoormanager op een bank. Ze heeft een relatie met Thom en samen zoeken ze een huis. Alles lijkt perfect in orde, tot een inbreker Kyra’s leven volkomen overhoop gooit.Het kost Kyra veel moeite om na de inbraak zonder angst te leven.

 

 

€ 9,99

Laat me los

Als Annika de liefde van haar leven ontmoet, verandert ze van een teruggetrokken jonge vrouw in een zelfstandige, liefhebbende partner. Maar haar moeder is ht daar helemaal niet mee eens en treft maatregelen …  

 

€ 9,99

De nalatenschap

Twee vrouwen die elkaar niet kennen, Stela en Elise, verliezen allebei hun man. Ze hebben moeite om om te gaan met de drastische wending die dit aan hun levens geeft, vooral omdat er veel onduidelijkheden zijn. Maar ze weten dat ze verder moeten.

€ 9,99

Als dag en nacht

Wat de een beleeft, voelt de ander aan. En dat blijkt niet altijd een prettig gevoel te zijn… Susanne en Joyce zijn een eeneiige tweeling, negenentwintig lentes jong, maar verschillen van elkaar als dag en nacht. Het is soms niet te geloven da ...

 

€ 9,99

Het verboden pad

Thera heeft alles prima voor elkaar. Mooi huis, leuke baan, lieve man. Er ontbreekt nog maar ιιn ding en als ze blijkt zwanger te zijn, is ze dan ook helemaal gelukkig. Maar de zwangerschapshormonen spelen zo hoog op, dat ze zich niet kan inhouden.

€ 10,99

Jij was mijn alles

Etske heeft het moeilijk als haar dochter naar een andere stad verhuist om te gaan studeren. Haar toekomst lijkt opeens een zwart gat. In deze nieuwe roman zit Hetty Luiten weer heel dicht op de huid van haar hoofdpersonage, wier alledaagse sores de ...

€ 10,99

Veel te jong

Het kan niet en het mag niet, vindt ze, en toch gebeurt het: de veertigjarige Joke valt als een blok voor de achtentwintigjarige Gerben, die stage loopt bij haar kinderdagverblijf. Als hij haar kust, is ze helemaal verloren.

 

€ 9,99

Vogelvlucht

 

Merel is op haar vierde geadopteerd. Voor die tijd leede ze in een kindertehuis in Bolivia, waar ze te vondeling was gelegd. Later kreeg ze een zusje, Margriet, ook uit Bolivia. Gelukkig kregen de meisjes na deze moeizame start een beter leven in Nederland. lthans, dat ws de bedoeling ...

 

€ 10,99

Verbroken vriendchap

 

Kerstin en Sylvia zijn al vanaf de bssisschool hartsvriendinnen. Toch werd - zonder dat zij dat wilden - hun vriendschap verbroken. Nu leiden de twee jonge vrouwen ieder hun eigen leven, maar ze missen elkaar bij alles wat ze doen.

 

      € 4,99

De vlucht

Hun gezin lijkt van buitenaf perfect, maar achter gesloten deuren wordt Vivian door haar man onderdrukt. Vivian, Jan-Paul en hun twee dochtertjes lijken van het perfecte gezin, maar schijn bedriegt behoorlijk.